Porsche Experience

met Porsche Centre East-Flanders

Porsche Track Experience

Bij ons is één aspect belangrijker dan alle andere: de rijder. Daarom draait het bij de Porsche Experience om oefenen, van bij de start. Het basisprincipe is duidelijk: al doende leert men, op alle niveaus van de trainingsoefeningen. Zo kan u uw rijvaardigheden stap voor stap bijschaven, van de basisoefeningen tot wagencontrole en zelfs tot het behalen van uw eigen race-licentie.

De eerste stap in uw opleiding:

  • Correcte zit- en stuurhouding, verbetering van de kijktechniek
  • Efficiënt remmen
  • Verschillende scenario’s van massaverplaatsing
  • Onder- en overstuur
  • Slalom en wagenbeheersing
  • Efficiënt gebruik van alle hulpmiddelen
  • Het begrijpen van het typische Porsche weggedrag
  • Voertuigen door de organisatie geleverd
  • Prijs Warm-up Training: 995 € BTW inclusief

Porsche Ice Experience

Stond u als kind altijd als eerste in uw winteroutfit klaar van zodra het sneeuwde? Het is toch niet omdat er wat jaren verstreken zijn, dan dit niet meer het geval zou kunnen zijn. Ervaar het rijden op sneeuw en ijs in een adembenemend, hagelwit landschap. Onze gekwalificeerde trainers helpen er uw rijstijl in de meest extreme winterse omstandigheden te verbeteren. Leef u uit en verleg tegelijkertijd uw eigen grenzen.

Ice Experience

Voor u plaatsneemt achter het stuur geniet u eerst een theoretische opleiding die helemaal draait rond veiligheid en rijdynamiek. Daarna kan u deelnemen aan verschillende workshops waar het glijplezier altijd om de hoek loert.

Ice Force

Omdat u de Ice Experience-ervaring al achter de rug heeft, kan u een stap verdergaan met Ice Force. Op dit niveau wordt het accent gelegd op massaverplaatsing, op het vinden van de ideale lijn, op hoe u overstuur kan aanhouden en op remtechnieken. Onze voertuigen voor deze training staan allemaal op spijkerbanden.

Porsche Leipzig

Beleef onvergetelijke momenten door deel te nemen aan onze Porsche Experience welke zal plaatsvinden op het parcours van Porsche Leipzig. Porsche Leipzig biedt u de mogelijkheid aan om 3 unieke activiteiten te beleven.

Drive on Track

Dit circuit werd goedgekeurd door de FIA en is zodanig ontworpen dat de mooiste bochten van circuits van over heel de wereld hier werden nagebouwd zoals bus stop van Spa-Francorchamps, de S van Laguna Seca enz. De instructeurs zullen u aanleren hoe u de ideale lijnen kan rijden, alsook hoe en waar u ideaal remt en versnelt. Dit zal u sensaties bezorgen welke u van een Porsche kan verwachten.

Off-Road Track

Treedt buiten uw grenzen op dit avontuurlijke natuurlijke hindernissenparcours van 6 km. De Cayenne en de Macan zullen u tonen hoe het voelt om door een waterlijn te rijden, een helling met een hellingsgraad van 80% te overschrijden en over oneffenheden met grote uitslagen te rijden. Deze situaties hebben geen geheimen meer voor deze Porsche’s.

Factory Tour

De fabriek van Leipzig is de plaats waar onze vierdeursmodellen worden gebouwd. U zal er de techniek Just in Time ontdekken, dankzij dewelke deze Porsche-modellen uniek blijven in hun genre.

Meer informatie - Porsche Centre East-Flanders