Porsche Classic Cars

@ Porsche Centre East-Flanders

Meer dan twee derde van alle Porsche modellen die ooit gebouwd zijn, rijden vandaag de dag nog rond. Dat zegt alles over Porsche. En over de passie van de bestuurders. Met de productie en levering van Porsche Classic Originele Onderdelen leveren we hieraan een essentiële bijdrage. Zodat elke Porsche ook écht een Porsche blijft.

Porsche Classic Parts Explorer

U kan nu eenvoudig en snel originele wisselstukken voor uw classic voertuig opzoeken via de nieuwe Porsche Classic Parts Explorer.

Porsche houdt altijd ongeveer 52.000 onderdelen op voorraad. Van hieruit worden deze via het internationale Porsche verkoopnetwerk direct naar de Porsche Classic dealers en Porsche dealers verstuurd. Voor onvervalst rijplezier in een originele Porsche.

Porsche Classic Originele Onderdelen Catalogus

Om u bij het zoeken naar originele onderdelen voor uw klassieke Porsche te helpen, bieden we een speciale catalogus voor Porsche Classic Originele Onderdelen.

De catalogus omvat alle Classic modellen. Vernieuwde, aangepaste Porsche Classic Originele Onderdelen en Porsche Classic Originele Onderdelen waarvan de productie is gestaakt, zijn niet in deze catalogus opgenomen. Neem hiervoor contact op met uw Porsche Classic dealer of uw Porsche dealer.

Porsche Centre East-Flanders