Porsche Services

@ Porsche Centre East-Flanders

Service binnen het netwerk

De Porsche Service geldt over de hele wereld. Bij Porsche Centre East-Flanders vindt u informatie over het dienstenaanbod. Dankzij de Porsche identiteit en normen op het vlak van service, kunt u met uw Porsche de wereld rond reizen.

Originele wisselstukken

Niemand kent uw Porsche beter dan uzelf, behalve de constructeur. We stellen alles in het werk voor een optimaal genot van de Porsche-sensaties. Om dit plezier te verlengen, wordt uw Porsche bij elk nazicht zorgvuldig gecontroleerd door onze specialisten.

Wanneer een stuk moet worden vervangen, gebruiken we uiteraard enkel originele Porsche-onderdelen. Bij sommige Porsche-onderdelen hebt u de keuze uit nieuwe onderdelen of originele wisselstukken die door Porsche hersteld en gecontroleerd zijn. Deze laatste zijn niet alleen goedkoper, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijker, want hun herstel vergt minder energie en grondstoffen dan de productie van nieuwe stukken. Natuurlijk gaat het hier om onvervalste wisselstukken van Porsche, met een garantie van 2 jaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Porsche Centre East-Flanders. Wij staan steeds ter uwer beschikking voor al uw vragen en dienstenaanbod.

Garantietermijnen

De garantietermijn vangt aan op de dag dat de wagen wordt geleverd aan de klant. Ze omvat ook nog:

  • 2 jaar garantie op elk nieuw voertuig
  • 2 jaar garantie op onderdelen, wisselstukken en originele Porsche-accessoires gebruikt of verkocht tijdens werken niet gekoppeld aan de garantie. Voor Porsche-stukken gebruikt tijdens werken gekoppeld aan de garantie, loopt de termijn tegelijkertijd af als het onderdeel dat defect is geworden
  • 3 jaar garantie op de lak
  • 12 jaar antiroestgarantie

In sommige gevallen kan men een extra jaar garantie verkrijgen voor tweedehandswagens van Porsche.

De garantie geldt bij alle Porsche-partners in de hele wereld.

Porsche Approved Garantie

U zult in uw nieuwe Porsche Approved Occasion van elke kilometer gaan genieten. Dat kunnen we u alvast garanderen. En dat worden beslist meer kilometers dan u denkt. Niet alleen daarom staat een Porsche van nature behalve voor dynamiek en rijplezier ook voor duurzaamheid en waardevastheid. Porsche Approved biedt daarom – behalve een gecertificeerde auto – een garantie die perfect op een Porsche is afgestemd. Hiermee rijdt u met een gerust hart de toekomst tegemoet. Uiteraard biedt Porsche Approved dezelfde dekking als de garantie op een nieuwe Porsche. Ook hier krijgt u dus 100% Porsche.

Porsche Centre East-Flanders