Welcome to The White Collection

De White Collection is de meest verbazingwekkende, meest ongelooflijke en meest geheime Porsche-verzameling op de planeet. De toegang is een doolhof van trappen en gangen tot een schatkamer van witte Porsches op witte vloeren, witte wanden en plafonds, verlicht door briljant witte lichten. Dit is een nieuw wit geheim dat binnenkort wordt geopend.

Wat begon met een enkele Matchbox 911 Turbo is uitgegroeid tot de meest exclusieve voorraad van Porsches op de planeet. En dit niet alleen vanwege de unieke kleur. De auto's zijn stuk voor stuk uiterst zeldzaam en collector items met weinig kilometers op de teller. 

Niet minder dan 54 Porsches zijn hier onberispelijk in chronologische volgorde geordend. De auto's zijn allemaal afgewerkt in verschillende tinten van ‘weiß'. 

Alles op een rij

Een rij van 911 GT2's van 993 tot 997 RS aan de linkerkant. Aan de rechterkant staat een rij luchtgekoelde Porsche Rennsports, inclusief de M471 Lightweight en M472 Touring-versies van de originele 2.7 Carrera RS. 

De watergekoelde Rennsports in het midden, met de heilige drievuldigheid van Porsche supercars: de 959, de Carrera GT en de 918, uiteraard in het wit.

Aan elk uiteinde van de Rensport Porsches staat een uitgebreide Turbo en Turbo S reeks, een lange rij van zeldzame flatbacks en een 991 R. Iets verderop een rij cabrio’s, alle Porsche Speedster en Targa’s.

Hij wil van alles eentje

De eigenaar van de White Collection wil die anoniem blijven. Zijn eerste Porsche was een 993. Zijn passie voor de verzameling werd pas vrij agressief in de laatste zes jaar. Zijn doel was om er van alles één te hebben, in het wit en met zo weinig kilometers.

Bron: total911.com

Abonneer u op onze Porsche Newsletter