Porsche in Le Mans op vinyl

In 2017 nam de legendarische Porsche 919 Hybrid, na drie algemene overwinningen op rij, afscheid van de LMP1-klasse in Le Mans. Als eerbetuiging heeft Porsche de banden van de winning 919 Hybrid omgetoverd in een serie van 200 vinylplaten.

Elke vinylplaat bevat 24 minuten audio die elk van de overwinningen van Porsche op de 24 uur van Le Mans beschrijft. Zo beschrijft Dr. Wolfgang Porsche zijn ervaringen tijdens de race, vertelt Chad McQueen ons over het zitten op de schoot van zijn vader in een raceauto en beleeft Hans-Joachim Stuck opnieuw één van onze grootste tragedies.

24 vinyl Porsches te voordele van Loisirs Pluriel in Le Mans

Slechts 24 van de 200 vinylplaten zijn beschikbaar voor het publiek. Ze worden op 24 februari 2019 om middernacht Centraal-Europese tijd geveild op een Porsche-website www.24minutesoflemans.com ten voordele van Loisirs Pluriel in Le Mans, een organisatie die gehandicapte kinderen in Frankrijk ondersteunt.

Voor de liefhebbers die geen gelimiteerde vinylplaat hebben aangekocht, zal Porsche het audionummer uploaden naar streamingdiensten zoals Spotify, Soundcloud, YouTube Music, Apple Music, Deezer en Amazon muziek.

Bron: www.24minutesoflemans.com

Abonneer u op onze Porsche Newsletter