De Panamera 10 Years Edition

Porsche viert het tienjarig bestaan ​​van de Panamera-lijn met de Panamera 10 Years Edition, die beschikt over een bijzonder uitgebreide standaarduitrusting op het gebied van comfort en chassis.

Exclusieve designaccenten

De Panamera 10 Years Edition wordt exclusief uitgerust met 21-inch Panamera Sport Design-wielen in satijnglanzend witgoud metallic en het 'Panamera10'-logo op de voordeuren, ook in witgoud metallic. Het jubileumlogo is ook te vinden in het interieur op het sierpaneel van de voorpassagier en op de portieringangen. 

Het interieur is ontworpen in zwart gedeeltelijk leer. Decoratief stiksel in wit goud creëert een bijzonder hoogwaardige indruk.

Rijkere standaarduitrusting

Porsche rust de Panamera 10 Years Edition standaard uit met onder meer led-matrix koplampen, een panoramadak, verwarmbare stoelen, een Bose-audiosysteem, adaptieve luchtvering en Porsche Active Suspension Management (PASM).

Het speciale model is leverbaar als Panamera 4 (met 2,9-liter twinturbo V6 en 330 pk) en als Panamera 4 E-Hybrid (met 462 pk uit een 2,9-liter twinturbo V6 en elektromotor).

Porsche News

Wenst u meer informatie over de Panamera 10 Years Edition ?

Abonneer u op onze Porsche Newsletter