Nieuws

@ Carrera Motors

Carrera Motors is uw Porsche Exclusive Manufaktur Partner

Carrera Motors biedt u als Porsche Exclusive Manufaktur Partner de mogelijkheden om van uw Porsche een exclusief en uniek exemplaar te maken met een persoonlijke handtekening.

Het verhaal van de Porsche met vier zitplaatsen

In de jaren vijftig ontwikkelden Porsche-ingenieurs een comfortabele vierzitter gebaseerd op de 356. Een vierdeurs prototype op basis van de 911 en verlengde varianten van de 928 volgden.

De evolutie van het targa dak

In 1967 introduceerde Porsche zijn 911 targa. De eerste targa is afgewerkt in geborsteld aluminium en heeft ook een opklapbaar achterscherm voor een echte openluchtervaring. Een jaar later werd de targa een permanent vast glazen achterscherm.

Porsche presenteert de Cayenne Coupé

Porsche breidt de Cayenne-familie uit. Aan de derde generatie van dit bijzonder succesvolle SUV-gamma werd een nog sportievere koetswerkvariant toegevoegd: de Cayenne Coupé.

De nieuwe 911 in de showroom @ Carrera Motors

Sneller, mooier, sportiever, geavanceerder, maar ook veiliger groener en comfortabeler: de splinternieuwe 992-serie heeft weer eens de bakens verzet.

Carrera Motors in the USA

Onlangs ging Philippe De Craene, CEO van Carrera Motors, in op de uitnodiging van Porsche USA. Hij stak de grote plas over om ideeën op te snuiven over hoe de toekomst van Porsche er uit zal zien.