Porsche Centre East-Flanders

Porsche Exclusive Manufaktur Partner

Passie

Porsche Centre East-Flanders biedt u als Porsche Exclusive Manufaktur Partner de mogelijkheden om van uw Porsche een exclusief en uniek exemplaar te maken met een persoonlijke handtekening.

De specialisten van Porsche Centre East-Flanders hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring en helpen u met passie op weg naar uw eigen droom Porsche.

Individualiteit

Porsche Exclusive Manufaktur bieden vele personalisatie-mogelijkheden, zowel esthetisch als technisch, zowel inside als outside om uw persoonlijke Porsche te creëren.

Porsche Exclusive Manufaktur ontwikkelt ook Special Editions, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum. Deze Porsches hebben allemaal het Porsche Exclusive Manufaktur-label en kenmerken zich door exclusieve uitrustingsdetails en een verfijnde afwerking. Ze laten zien wat we aan kennis in huis hebben en waarborgen hun Uniqueness.

Persoonlijkheid

Porsche Exclusive Manufaktur biedt u een unieke verzameling van materialen en kleuren aan om uw Porsche persoonlijk en uniek te maken.

Het fabricageproces kenmerkt zich door verfijning. Naast de toepassing van de meest hoogwaardige materialen zoals leder, Alcantara®, carbon, hout en aluminium vormen mensenhanden de belangrijkste toegevoegde waarde

Porsche Centre East-Flanders